GROEPSARRANGEMENTEN

 
 

Bent u op zoek naar een leuke activiteit om samen met vrienden en vriendinnen te ondernemen? Heeft u binnenkort een vrijgezellenfeest en bent u nog niet uit het programma? Of staat er een familie- of buurtfeest op de planning? Wij bieden diverse enerverende en hilarische activiteiten voor vele en diverse groepssamenstellingen. Of heeft u zelf een gek idee of juist nog helemaal geen idee, wij staan voor u klaar en denken graag me u mee. Bekijk het aanbod van onze mogelijkheden. Heeft u een wens die er niet bij staat? Laat het ons weten en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Karikatuurtekenaar

Wil je iets extra's toevoegen aan het familie‐, vrienden-, buurt‐ of vrijgezellenfeest? Een karikatuurtekenaar biedt zeker iets origineels. Een klassieke sneltekenaar van karikaturen. Je hebt binnen enkele minuten een duurzame kwaliteit karikatuurtekening. Geen digitale trukendoos, geen striptekeningensupermarkt, geen prijsvechtersstunt. Wel positieve, persoonlijke karikaturen. Met een vrolijke uitstraling.

Snel, stijlvol en overgoten met puur tekentalent. Gelijkend, vanzelfsprekend. Maar wel aangenaam gelijkend. En… niet onbelangrijk, ogen die leven! Karakter dus. Kijk en vergelijk.

Er wordt getekend op een vaste plaats, op kwaliteitspapier en met een speciaal zwart potlood en op basis van de 3/4 ‘en face’ techniek. Technisch het moeilijkste, waarbij twee ogen met een deel van het profiel worden nagetekend! Laat je verrassen.

De tekening wordt standaard geleverd in een bijpassende koker.
- Vanaf 25 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
- Tijdsduur: ongeveer 1 uur
- Prijs: €22,50 incl. BTW per persoon
- Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

Karikatuurtekenen bij Jonkheer de Ram is alleen mogelijk op aanvraag [niet mogelijk op vrijdagen en zaterdagen]

Alles mag op Zaterdag Quiz

Een hilarische avond beleven? Een avondje ongecompliceerd genieten? Alles mag op Zaterdag! Tijdens deze spectaculaire quiz draait alles om de pret! Wat staat je te wachten tijdens de Alles mag op Zaterdag Quiz?

Je wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten. Zodra de teams gemaakt zijn, ga je de lachwekkende strijd aan met elkaar. Je moet improviseren, uitbeelden en er wordt gedanst! Ingrediënten zijn: opperste focus en wie is er het snelst van allemaal?

Met hilariteit worden de volgende onderdelen doorlopen: ‘fotomime’ waarbij je tegenover teamgenoten een foto moet uitbeelden, ‘uit de hoogte’ waar hints gespeeld wordt en het team drie spreekwoorden moet raden, ‘lichaamstaal’ waarin je een woord spelt en de letters probeert te vormen met jouw lichaam, ‘de dirigent’ waarin de teamcaptain zo probeert te digereren dat de teamgenoten het bekende nummer raden en nog veel meer hilarische onderdelen! Kortom: een avond vol vertier!
- Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
- Tijdsduur: ongeveer 2 uur
- Prijs: €24,95 incl. BTW per persoon
- Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram Schalkwijk

Het spelen van deze quiz bij Jonkheer de Ram is alleen mogelijk op aanvraag [alleen op zaterdagen]

Maak jouw eigen lipdub (videoclip)!

Beleef nu met vrienden, vriendinnen, familie of buurtgenoten een leuke en creatieve dag. Lipdubben is de nieuwste trend vanuit Amerika, die ook Nederland heeft veroverd. Maar wat is nou precies een lipdub? Een lipdub is een videoclip, bestaande uit enkele opnames, waarin je met een groep een favoriet nummer nasynchroniseert. Zo'n videoclip duurt meestal ongeveer vier minuten.

Het maken van een lipdub biedt veel gezelligheid tijdens de opnames. Daarom is het maken van een lipdub ook uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten, familiefeesten, sportteams, buurtgenoten en noem maar op.

Gestart wordt met het uitkiezen van een liedje waarbij een leuke clip gemaakt kan worden. Populaire lipdub‐liedjes zijn vooral liedjes met een vrolijke melodie. Dan komt het creatieve proces: wat wordt er in beeld gebracht en hoe ga je dit doen? Hierbij zal er een groot beroep worden gedaan op de creativiteit en  samenwerkingsvaardigheden van de groep. De totale groep wordt in kleinere groepjes verdeeld. Onder begeleiding gaat elke groep een leuk script bedenken voor elk een deel van het nummer. Vervolgens wordt er in groepjes gerepeteerd en dan is het na 1 tot 2 uur tijd voor de opname.

Door middel van allerlei attributen zoals ballonnen, serpentines, boa's, pruiken en feestbrillen wordt het plaatje compleet gemaakt! De opname wordt verzorgd door een professionele cameraman. Na de opname vindt de montage plaats, zodat er een tastbaar eindresultaat komt: de eigen gemaakte lipdub op DVD!
- Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
- Tijdsduur: ongeveer 2 uur tot 4 uur
- Prijs: €38,‐ incl. BTW per persoon
- Locatie: met elkaar te bepalen

Lipdub video's maken bij Jonkheer de Ram is alleen mogelijk op aanvraag [niet mogelijk op vrijdagen en zaterdagen]

Highland games

Laat de Schot in je los tijdens dit oergezellige sportieve uitje. De Highland games is een wereldwijd begrip. Ooit, 4000 jaar geleden, begonnen deze spelen steevast na de najaarsjacht. Schotse Clans gingen dan de strijd aan om te laten zien wie de sterkste was. Vandaag de dag is de belangstelling enorm. Alleen Schotland kent al meer dan 200(!) Highland games. Logisch ook, want de spelen verenigen alle disciplines waar een goed teamspel aan moet voldoen: kracht, samenspel, communicatieve vaardigheden, teamgeest en een hele hoop plezier! Een heerlijk sportief dagje uit!

Wat staat je te wachten tijdens de Highland games? Voor we de oermens in je loslaten, krijg je een uitgebreide speluitleg, zodat je  weet wat je te wachten staat. Dan worden er teams gevormd en barst de strijd los!

Het toernooi bestaat uit verschillende krachtmetingen: jutezak werpen, voorhamer slingeren, touwtrekken, boomstam werpen, kogelstoten, zagen, een bielzenrace en kopspijkersspel. Onder luid gejuich (en heel veel gelach) van medestrijders worden de beproevingen afgelegd. Aan het eind van het toernooi verzamelen de teams zich bij het beginpunt en wordt de onbetwiste winnaar bekend gemaakt.
- Vanaf 18 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
- Tijdsduur: ongeveer 2 uur
- Prijs: €27,50 incl. BTW per persoon
- Locatie: met elkaar te bepalen

Highland Games spelen bij Jonkheer de Ram is alleen mogelijk op aanvraag [niet mogelijk op vrijdagen en zaterdagen]

Escape Room

Get out, and escape! Het super spannende ontsnappingsuitje! Nieuw in Nederland is de Escaperoom! De tijd tikt, één groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Met de hele groep heb je de taak om alles op te lossen en het laatste slot te openen. Denk je dat dit lukt binnen de tijd?

Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Je wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je  weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met de escape room en waan je je in de wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie! Een wereld die jouw denkwijze tot het uiterste zal drijven. In een uur tijd probeer je samen uit te zoeken hoe je het laatste slot kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Welk team weet binnen de tijd het laatste slot te openen en uit de handen van de politie te blijven?!
- Vanaf 15 personen (kleinere groepen vanaf 10 personen op aanvraag)
- Tijdsduur: ongeveer 1 uur
- Prijs: €27,50 incl. BTW per persoon
- Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

De escaperoom bij Jonkheer de Ram is alleen mogelijk op aanvraag [niet mogelijk op vrijdagen en zaterdagen]

Stand‐up comedy

Altijd al de fijne kneepjes van het vak ‘Stand‐up comedy’ willen leren? Volg dan deze hilarische activiteit ‘Stand‐up comedy voor Beginners’ en wie weet ben jij dadelijk de nieuwe Hans Teeuwen of Jochem Meyer. Je gaat aan de slag met het schrijven van eigen grappen, improvisatie‐oefeningen en werken aan jouw houding. Je leert wat de valkuilen zijn en wat je juist wel moet doen op het podium. Deze activiteit is zeer geschikt voor mensen die het niet echt plezierig vinden om voor een groep mensen te spreken en meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen. Humor is een belangrijk middel om te binden. Dit kan zijn tijdens het houden van een toespraak, tijdens een evenement of gewoon met vrienden en familie onder elkaar. Je zult merken dat stand‐up comedy niet hetzelfde is als een mop vertellen tegen vrienden in de kroeg. Je wordt getraind door professioneel stand‐up comedian Raymon Hofkens. Raymon speelt jaarlijks 120‐140 keer met de top van Nederland en België.

Daarnaast heeft Raymon diverse prijzen gewonnen op het gebied van comedy en cabaret en hij is te horen geweest op Radio Veronica en 3FM. Raymon heeft in line‐up's gestaan met onder andere Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers.
‐ Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 2 uur
‐ Prijs: € 35,‐ incl. BTW per persoon
‐ Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

Stand-up comedy bij Jonkheer de Ram is alleen mogelijk op aanvraag [niet mogelijk op vrijdagen en zaterdagen]

Schapen drijven

Gezamenlijk schapen drijven geeft gegarandeerd veel plezier. Het is de ultieme manier om de samenwerking tussen mens en dier te beleven. Wat staat je te wachten?

Naast indrukwekkende demonstraties is het de bedoeling dat je ook zelf de uitdaging aan gaat om een kudde schapen op verschillende wijzen aan te sturen. Samenwerking en verbale en non-verbale communicatie zijn hierbij van groot belang. Schapen drijven is een origineel en actief uitje voor vriendengroepen, familiefeesten en buurtfeesten.
‐ Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 2 uur
‐ Prijs: € 35,‐ incl. BTW per persoon
‐ Locatie: Schalkwijk

Schapendrijven bij Jonkheer de Ram is alleen mogelijk op aanvraag [niet mogelijk op vrijdagen en zaterdagen]

Maffia Diner Moordspel, het Moorddiner 2.0!

‘Say hello to my little friend!’ Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannen avondje ongecompliceerd genieten met vrienden of familie? Ga lekker zitten en geef oren en ogen (en mond!) de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd en die ga je tussen de gangen door oplossen! Kruip in de rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, Rechercheur, Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!

Een Maffia Diner Moordspel is de perfecte combinatie van een heerlijk driegangenmenu en een live ‘detective’. Samen met vrienden of familie ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario‐denken moet, maar houd de oplossingen voor jezelf en jouw team. Voor je het weet ben jezelf betrokken bij de Maffia … Wat staat je te wachten tijdens het Maffia Diner Moordspel? Je wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje. Vervolgens worden de teams gemaakt. Je zit amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden! Je wordt gebriefd en door camerabeelden terug te kijken zie je dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden. Terwijl je geniet van het diner stuit je op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels. Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Ook moet er een bom ontmanteld worden en door het ontcijferen van verborgen aanwijzingen kom je er langzaam achter wie de moordenaar is!

Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het Maffia Diner met het vonnis!
‐ Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 4 uur
‐ Prijs: € 49,95 incl. BTW per persoon (inclusief diner en een welkomstdrankje)
‐ Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

Maffia diner bij Jonkheer de Ram is alleen mogelijk op aanvraag [niet mogelijk op vrijdagen en zaterdagen]

TERUG NAAR PARTICULIER

TERUG NAAR PARTICULIER