TROUWEN

 

‘Ja, ik wil' staat voor een bijzondere dag in uw leven. Voor een sfeervolle trouwlocatie voor het geven van het ‘ja’-woord, een waanzinnige receptie, een overheerlijk trouwdiner en/of een spetterend trouwfeest kunt u niet om ’t Backhuys heen.

Een unieke en eigentijdse trouwlocatie waar u volop kunt genieten van dit bijzondere moment. En uiteraard bieden wij u graag meer dan alleen een prachtige ruimte. Voor het organiseren van deze dag is het voor ons vanzelfsprekend dat wij u hulp uit handen nemen waar u dat maar wenst. Al uw ideeën zijn bij ons meer dan welkom en wij denken graag vrijblijvend met u mee om deze dag tot een onvergetelijke te maken! Wij staan dan ook in de periode voor uw bruiloft tot op de dag zelf tot uw beschikking. Wilt u een gedeelte van deze dag bij ons vieren, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Wij ontmoeten u graag in ’t Backhuys waar u, uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, uw wensen voor uw bruiloft met ons kunt delen. Samen met u zorgen wij ervoor dat u terug kunt kijken op een bijzondere dag! Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u hier terecht.

TERUG NAAR PARTICULIER

TERUG NAAR PARTICULIER