WORKSHOPS

 
 

In ’t Backhuys organiseren we diverse workshops. Gezellige en leerzame activiteiten waar u zich alleen of met een groep voor kunt aanmelden. Elke workshop bestaat uit een avondvullend programma. Het thema is vaak gericht op ‘eten’, vandaar ook dat u met een goed gevulde buik huiswaarts gaat. Zin om een avondje uit  te gaan en u te laten verrassen? Komt naar ’t Backhuys en beleef het met ons mee. Bekijk het aanbod van de workshops.

 

Workshop Worstmakerij

Ben je op zoek naar een leuke activiteit? En ben je toevallig een beetje gek op vlees en benieuwd hoe het is om zelf eens worst te maken? Dan is de workshop Worstmakerij op jouw lijf geschreven. Tijdens deze workshop krijg je uitgebreid uitleg over het verhaal achter het maken van worst. En daar blijft het natuurlijk niet bij. Je gaat zelf ook actief aan de slag. Je gaat alle stappen meemaken die er uiteindelijk voor zorgen dat de worst gebraden op jouw bord ligt: uitbenen van het vlees, pontioneren, kruiden wegen, grondstoffen mengen, gehakt draaien en de daadwerkelijke worst maken.

Wat een feest! We beschikken over een prachtige braai waarin de worsten worden gebakken en gebraden. De smaak en beleving van het koken op hout zal je zeker niet ontgaan. Zodra de tafel is gedekt en de braai zijn dienst heeft gedaan ga je met elkaar aan tafel. En uiteraard om het geheel compleet te maken wordt er een passend speciaal biertje bij geserveerd. Wil jij onder vakkundige begeleiding van Jeroen Stokman (eigenaar van Jonkheer De Ram en slager van beroep) zelf wel eens de slager zijn? Dan is dit jouw kans!

Laat weten dat je interesse hebt in deze workshop en wij stellen je zo snel mogelijk op de hoogte wanneer de eerst volgende workshop Worstmakerij plaats vindt
- Je kunt je alleen of in groepsverband opgeven voor deze drie uur durende workshop.
- De kosten bedragen €42,50 per persoon, inclusief maaltijd en vier drankjes naar keuze.

Workshop Braaimaster

Op zoek naar een gezellig, leerzaam en smakelijk uitje? Gaat jouw hart sneller kloppen zodra er een BBQ bij je in de buurt brandt? Dan kun je jouw neus ophalen tijdens de workshop Braaimaster. Tijdens de workshop Braaimaster leer je onder deskundige begeleiding van Jeroen Stokman (eigenaar van Jonkheer De Ram en slager van beroep) de kneepjes van de Braai. Het bakken en braden op hout is wel even anders dan je gewend bent. Vandaar dat tijdens deze workshop ook allerlei braaitechnieken de revue passeren. Diverse stukken rundvlees, te denken valt aan Cotê du Boeuff, Bavette, T‐bone, Bistecca Fiorentina of de Picanha leer je te voorzien van passende kruiden. Bijzondere informatie over deze manier van braden zal je niet ontgaan. En de braai doet vervolgens onder jouw eigen begeleiding het werk. Met als resultaat een heerlijk stuk mals vlees door jezelf klaar gemaakt, zoals je niet zou durven dromen. Het smullen kan dan ook beginnen.

Laat weten dat je interesse hebt in deze workshop en wij stellen je zo snel mogelijk op de hoogte wanneer de eerst volgende workshop Braaimaster plaats vindt.
- Je kunt je alleen of in groepsverband opgeven voor deze drie uur durende workshop.
- De kosten bedragen €52,50 per persoon, inclusief maaltijd en vier drankjes naar keuze.

TERUG NAAR PARTICULIER

TERUG NAAR PARTICULIER