TEAMBUILDING

 

Uniek! Manage een eigen restaurant

Ben je op zoek naar een enerverend uitje voor een team of wil je relaties op een bijzondere manier ontmoeten: verwelkom ze dan in jouw eigen restaurant. Tijdens deze activiteit ben je als team verantwoordelijk voor het draaien van een volledig operationeel restaurant.

Van de voorbereiding tot het ontvangst van gasten, van het schenken van een welkomstborrel tot het koken en serveren van de verschillende gerechten: deze avond is het joúw restaurant. Uiteraard onder begeleiding van onze deskundige kok, zodat de kwaliteit van de gerechten op en top is en ze op het juiste moment geserveerd worden.

De gasten die in het restaurant komen eten kies je zelf, wij helpen je uiteraard met een passende uitnodiging. Dit kunnen relaties zijn, zoals klanten en partners of toekomstige klanten. Maar ook medewerkers, collega’s of andere genodigden. De gasten eten in een echt restaurant aan verschillende tafels. Zij komen op eigen gelegenheid en druppelen groepsgewijs binnen. Na ontvangst bestellen zij van de speciaal samengestelde menukaart en beleven de avond als in een ‘gewoon’ restaurant.

Het goed runnen van een restaurant is alleen mogelijk als je als team perfect samenwerkt. Flexibiliteit, gastgerichtheid en service zijn essentieel. De druk kan gedurende de dag ook behoorlijk oplopen. Iedereen leert elkaar op deze dag op een bijzondere manier echt kennen en zullen daarna een hechter team vormen dan ooit tevoren. De hele dag wordt gefilmd en als team ontvang je na afloop een professioneel gemonteerde video. Als aandenken, maar ook ter evaluatie. Deze activiteit is ook een ideaal begin of juist einde van een bredere teambuilding of andere groepsactiviteit. En uiteraard is dit een bijzondere manier om relaties te ontmoeten of juist als gast in de watten te leggen.

Voor de gasten is het ook een hele bijzondere ontmoeting. Zij worden op een bijzondere manier verzorgd door mensen die ze op andere dagen kennen als hun accountmanager, collega, directeur of partner. De prestatie van deze mensen dwingt bewondering af en verandert blijvend iets in de bestaande relatie. Omdat zij op de achtergrond worden begeleid om te zorgen dat alles op rolletjes loopt, kan zorgeloos iedere relatie van jouw bedrijf uitgenodigd worden.

Durf je deze uitdaging aan? Of heb je zelf aanvullende ideeën? Laat het ons weten. Samen zorgen wij voor een passende invulling van deze bijzondere activiteit

Karikatuurtekenaar

Wil je iets extra's toevoegen aan een relatiedag, teamuitje of bedrijfsuitje? Een karikatuurtekenaar biedt zeker iets origineels.

Een klassieke sneltekenaar van karikaturen. Je hebt binnen enkele minuten een duurzame kwaliteit karikatuurtekening. Geen digitale trukendoos, geen striptekeningensupermarkt, geen prijsvechtersstunt. Wel positieve, persoonlijke karikaturen. Met een vrolijke uitstraling. Snel, stijlvol en overgoten met puur tekentalent. Gelijkend, vanzelfsprekend. Maar wel aangenaam gelijkend. En… niet onbelangrijk, ogen die leven! Karakter dus. Kijk en vergelijk.

Er wordt getekend op een vaste plaats, op kwaliteitspapier en met een speciaal zwart potlood en op basis van de 3/4 ‘en face’ techniek. Technisch het moeilijkste, waarbij twee ogen met een deel van het profiel worden nagetekend! Laat je verrassen.

De tekening wordt standaard geleverd in een bijpassende koker.
‐ Vanaf 25 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 1 uur
‐ Prijs: € 22,50 incl. BTW per persoon
‐ Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

Alles mag op Zaterdag Quiz

Je kwam voor een hilarische avond? Een avondje ongecompliceerd genieten met collega’s of relaties? Alles mag op Zaterdag! Tijdens deze hilarische quiz draait alles om de pret! Wat staat je te wachten tijdens de Alles mag op Zaterdag Quiz?

Je wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten. Zodra de teams gemaakt zijn, ga je de lachwekkende strijd aan met elkaar. Je moet improviseren, uitbeelden en er wordt gedanst! Ingrediënten zijn: opperste focus en wie is er het snelst van allemaal?

Met hilariteit worden de volgende onderdelen doorlopen: ‘fotomime’ waarbij je tegenover teamgenoten een foto moet uitbeelden, ‘uit de hoogte’ waar hints gespeeld wordt en het team drie spreekwoorden moet raden, ‘lichaamstaal’ waarin je een woord spelt en de letters probeert te vormen met jouw lichaam, ‘de dirigent’ waarin de teamcaptain zo probeert te digereren dat zijn teamgenoten het bekende nummer raden en nog veel meer hilarische onderdelen! Kortom: een avond vol vertier!
‐ Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 2 uur
‐ Prijs: € 24,95 incl. BTW per persoon
‐ Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

Maak jouw eigen lipdub  (videoclip)!

Beleef nu met collega’s, relaties of het hele bedrijf een leuke en creatieve dag. Lipdubben is de nieuwste trend vanuit Amerika, die ook Nederland heeft veroverd. Maar wat is nou precies een lipdub? Een lipdub is een videoclip, bestaande uit enkele opnames, waarin je met een groep een favoriet nummer nasynchroniseert. Zo'n videoclip duurt meestal ongeveer vier minuten.

Het maken van een lipdub is tevens een bijzondere manier om het bedrijf te laten zien. Je kunt op een wel heel speciale manier laten zien welke faciliteiten je te bieden hebt. Maar de belangrijkste reden om een lipdub te maken is de gezelligheid die de opnames bieden. Er ontstaat een band tussen alle deelnemers en dat komt de algemene sfeer die op de werkvloer hangt ten goede, en zorgt ervoor dat collega’s of relaties dichter tot elkaar komen. Ideaal dus voor teambuilding. Gestart wordt met het uitkiezen van een liedje waarbij een leuke clip gemaakt kan worden. Populaire lipdub‐liedjes zijn vooral liedjes met een vrolijke melodie. Dan komt het creatieve proces: wat wordt er in beeld gebracht en hoe ga je dit doen? Hierbij zal er een groot beroep worden gedaan op de creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van de groep. De totale groep wordt in kleinere groepjes verdeeld. Onder begeleiding gaat elke groep een leuk script bedenken voor elk een deel van het nummer. Vervolgens wordt er in groepjes gerepeteerd en dan is het na 1 tot 2 uur tijd voor de opname.

Door middel van allerlei attributen zoals ballonnen, serpentines, boa's, pruiken, feestbrillen etc. wordt het plaatje compleet gemaakt! De opname wordt verzorgd door een professionele cameraman. Na de opname vindt de montage plaats, zodat er een tastbaar eindresultaat komt: de eigen gemaakte lipdub op DVD!
‐ Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 2 uur tot 4 uur
- Prijs: € 38,‐ incl. BTW per persoon
‐ Locatie: met elkaar te bepalen

Highland games

Laat de Schot in je los tijdens dit oergezellige sportieve uitje. De Highland games is een wereldwijd begrip. Ooit, 4000 jaar geleden, begonnen deze spelen steevast na de najaarsjacht. Schotse Clans gingen dan de strijd aan om te laten zien wie de sterkste was. Vandaag de dag is de belangstelling enorm. Alleen Schotland kent al meer dan 200(!) Highland games. Logisch ook, want de spelen verenigen alle disciplines waar een goed teamspel aan moet voldoen: kracht, samenspel, communicatieve vaardigheden, teamgeest en een hele hoop plezier! De Highland games zijn niet voor niets een echt groeps‐ en bedrijfsuitje! Een heerlijk sportief dagje uit en uiterst geschikt voor teambuilding.

Wat staat je te wachten tijdens de Highland games? Voor we de oermens in je loslaten, krijg je een uitgebreide speluitleg, zodat je weet wat je te wachten staat. Dan worden er teams gevormd en barst de strijd los!

Het toernooi bestaat uit verschillende krachtmetingen: jutezak werpen, voorhamer slingeren, touwtrekken, boomstam werpen, kogelstoten, zagen, een bielzenrace en kopspijkersspel. Onder luid gejuich (en heel veel gelach) van medestrijders worden de beproevingen afgelegd. Aan het eind van het toernooi verzamelen de teams zich bij het beginpunt en wordt de onbetwiste winnaar bekend gemaakt.
‐ Vanaf 18 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 2 uur
‐ Prijs: € 27,50 incl. BTW per persoon
‐ Locatie: met elkaar te bepalen

Escape Room

Get out, and escape! Het super spannende ontsnappingsuitje! Nieuw in Nederland is de Escaperoom! De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Een enerverende teambuildingsactiviteit. Samen met jouw team heb je de taak om alles op te lossen en het laatste slot te openen. Denk je dat dit lukt binnen de tijd? Een thrill seeking teambuildingactiviteit!

Wat staat je te wachten tijdens het Escape Room Uitje? Je wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met de escape room en waan je je in de wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie! Een wereld die jouw denkwijze tot het uiterste zal drijven. In een uur tijd probeer je samen uit te zoeken hoe je het laatste slot kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Welk team weet binnen de tijd het laatste slot te openen en uit de handen van de politie te blijven?!
‐ Vanaf 15 personen (kleinere groepen vanaf 10 personen op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 1 uur
‐ Prijs: € 27,50 incl. BTW per persoon
‐ Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

Stand‐up comedy

Altijd al de fijne kneepjes van het vak ‘Stand‐up comedy’ willen leren? Volg dan de hilarische activiteit ‘Stand‐up comedy voor Beginners’ en wie weet ben je dadelijk de nieuwe Hans Teeuwen of Jochem Meyer. Je gaat aan de slag met het schrijven van eigen grappen, improvisatie‐oefeningen en werken aan de houding. Je leert wat de valkuilen zijn en wat je juist wel moet doen op het podium.

Deze activiteit is zeer geschikt voor mensen die het minder prettig vinden om voor een groep mensen te spreken en meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen. Humor is een belangrijk middel om te binden. Dit kan zijn in het bedrijfsleven met het houden van een presentatie of het spreken voor een grote groep of tijdens het houden van een toespraak en tijdens een evenement of gewoon met collega’s onder elkaar. Je zult merken dat stand‐up comedy niet hetzelfde is als een mop vertellen tegen vrienden in de kroeg.

Je wordt getraind door professioneel stand‐up comedian Raymon Hofkens. Raymon speelt jaarlijks 120‐140 keer met de top van Nederland en België. Daarnaast heeft Raymon diverse prijzen gewonnen op het gebied van comedy en cabaret en hij is te horen geweest op Radio Veronica en 3FM. Raymon heeft in line‐up's gestaan met onder andere Theo Maassen, Ronald Goedemondt, Najib Amhali en Guido Weijers.
‐ Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 2 uur
‐ Prijs: € 35,‐ incl. BTW per persoon
‐ Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

Schapen drijven

Gezamenlijk schapen drijven geeft gegarandeerd veel plezier. Het is de ultieme manier om de samenwerking tussen mens en dier te beleven. Wat staat je te wachten? Naast indrukwekkende demonstraties is het de bedoeling dat je ook zelf de uitdaging aan gaat om een kudde schapen op verschillende wijzen aan te sturen. Samenwerking en verbale en non-verbale communicatie zijn hierbij van groot belang. Schapen drijven is een uitstekend geschikt uitje voor een originele en actieve teambuilding.
‐ Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
- Tijdsduur: ongeveer 2 uur
- Prijs: € 35,‐ incl. BTW per persoon
- Locatie: Schalkwijk


Maffia Diner Moordspel, het Moorddiner 2.0!

‘Say hello to my little friend!’ Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannend avondje ongecompliceerd genieten met collega’s of relaties? Ga lekker zitten en geef oren en ogen (en mond!) de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd en die ga je tussen de gangen door oplossen! Kruip in de rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, Rechercheur, Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!

Een Maffia Diner Moordspel is de perfecte combinatie van een heerlijk driegangenmenu en een live ‘detective’. Je gaat in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario‐ denken moet, maar houd oplossingen voor jezelf en het team. Voor je het weet ben jezelf betrokken bij de Maffia…

Wat staat je te wachten tijdens het Maffia Diner Moordspel? Je wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje. Vervolgens worden de teams gemaakt. Je zit amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden! Je wordt gebriefd en door camerabeelden terug te kijken zie je dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden. Terwijl je geniet van het diner stuit je op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels. Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Ook moet er een bom ontmanteld worden en door het ontcijferen van verborgen aanwijzingen kom je er langzaam achter wie de moordenaar is! Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het Maffia Diner met het vonnis!
- Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
‐ Tijdsduur: ongeveer 4 uur
‐ Prijs: €49,95 incl. BTW per persoon (inclusief diner en een welkomstdrankje)
‐ Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram


Ranking the Company

Weet je alles van jouw collega’s? Ranking the Company is de manier om ze echt goed te leren kennen! Natuurlijk is Ranking the Company ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen!

Alle deelnemers krijgen vooraf een enquête gemaild met een aantal vragen. Aan de hand van vragen als ‘Wie heeft de beste smoesjes?’ moet je medespelers ‘ranken’. Je maakt een top 10 waarin je jezelf en jouw medespelers op de, naar eigen mening en inzicht, goede plek zet. Op 1 zet je die collega die volgens jou altijd de beste smoesjes heeft en op de 10e plek degene die altijd door het ijs zakt als hij/zij ergens onderuit probeert te komen. Zo wordt er per vraag die gesteld wordt een top 10 gemaakt.

Hieronder een aantal voorbeeldvragen die gesteld kunnen worden waar hilarische resultaten uitkomen:
- Wie haalt er het vaakst koffie?
- Wie gaat er als laatste naar huis na de borrel?
- Wie heeft de beste smoesjes?
- Wie maakt de meeste blunders?
- Wie is het meest chaotisch?
- Wie kan er het slechtst inparkeren?
- Wie roddelt het meest?
- Wie is er het vaakst te laat?
- Wie is het meest ijdel?
- Wie staat er altijd voor iemand anders klaar?

Uiteraard ben je vrij om de vragen te personaliseren. Is er iets wat echt speelt binnen het bedrijf? Laat het ons weten en wij verwerken dit in de resultaten. Ranking the Company staat garant voor een hilarische teambuilding of groepsuitje!

Wat staat je te wachten tijdens Ranking the Company? Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. In teamverband wordt tijdens het uitje zelf nogmaals van elke vraag een top 10 gemaakt, die wordt vergeleken met de algemene top 10. Om en om moet een team de keuzes toelichten wat tot hilarische situaties leidt. Het team met aan het einde de meeste punten is de winnaar van Ranking the Company!

De presentatie van Ranking the Company is in handen van een oergezellige quizmaster. Deze persoon leidt de teams door de vragen en zorgt voor een ontspannen sfeer. Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kun je genieten van een heerlijk diner.
- Vanaf 15 personen (kleinere groepen mogelijk op aanvraag)
- Tijdsduur: ongeveer 3 uur
- Prijs: €49,95 incl. BTW per persoon
- Locatie: Restaurant Jonkheer De Ram

TERUG NAAR ZAKELIJK

TERUG NAAR ZAKELIJK