VERGADEREN

 

’t Backhuys biedt onder de rook van Utrecht een stoere, eigenzinnige vergaderruimte. Met collega’s of relaties kun je hier perfect terecht. De zaal is uiteraard voorzien van alle faciliteiten om een vergadering te organiseren. Naast de vergaderarrangementen is een vergadering op maat ook zeker mogelijk. Optimaal vergaderen en gemak: daarvoor kun je bij ons terecht!

‘Ja, ik wil’ staat voor een bijzondere dag in uw leven. Voor een sfeervolle trouwlocatie voor het geven van het ‘ja’-woord, een waanzinnige receptie, een overheerlijk trouwdiner en/of een spetterend trouwfeest kunt u niet om ’t Backhuys heen.

Een unieke en eigentijdse trouwlocatie waar u volop kunt genieten van dit bijzondere moment. En uiteraard bieden wij u graag meer dan alleen een prachtige ruimte. Voor het organiseren van deze dag is het voor ons vanzelfsprekend dat wij u hulp uit handen nemen waar u dat maar wenst. Al uw ideeën zijn bij ons meer dan welkom en wij denken graag vrijblijvend met u mee om deze dag tot een onvergetelijke te maken! Wij staan dan ook in de periode voor uw bruiloft tot op de dag zelf tot uw beschikking. Wilt u een gedeelte van deze dag bij ons vieren, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij ontmoeten u graag in ’t Backhuys waar u, uiteraard onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee, uw wensen voor uw bruiloft met ons kunt delen. Samen met u zorgen wij ervoor dat u terug kunt kijken op een bijzondere dag! Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u hier terecht.

Offerte aanvragen

TERUG NAAR ZAKELIJK

TERUG NAAR ZAKELIJK