Fietstocht Kromme Rijn
18 juni 2015
Gesloten 5 t/m 16 aug
29 juni 2015

Vanaf maandag 29 juni t/m donderdag 2 juli aanstaande is de Jonkheer Ramweg met de auto beperkt bereikbaar. Dit betekent dat ons restaurant zeker bereikbaar is, maar dat u of wordt omgeleid (volg dan de borden) of verkeersregelaars wijzen u ter plekke de weg. (Dit is afhankelijk van met welk gedeelte ze van de weg op dat moment bezig zijn).

Wilt u niet voor verrassingen komen te staan, dan kunt u het beste deze weg volgen:

Vanaf Houten
U gaat zodra u de brug over het Amsterdams-Rijnkanaal over bent, direct linksaf de Kanaaldijk-Zuid in. U volgt deze weg met een bijna haakse bocht naar links en zodra u onder de brug door bent, neemt u de eerste weg links, de Spoordijk. Deze weg volgt u recht door, totdat u in een bocht naar rechts, rechts de Wichenburgshelaan in kunt gaan. U rijdt vervolgens rechtdoor door de woonwijk. Op een gegeven moment ziet u aan uw rechterhand de Spar en als u de Spar aan uw rechterhand passeert, ziet u vervolgens rechts ons restaurant liggen. U treft parkeerplaatsen eveneens aan uw rechterhand.

Vanaf de Provincialeweg / De Dijk
Rijdend vanaf de Provincialeweg gaat u in plaats van linksaf het spoor over te steken, met de bocht mee naar rechts richting Houten. U rijdt nu op de Schalkwijkseweg. U gaat voor de brug rechtsaf de Kanaaldijk-Zuid in. U volgt deze weg met een bijna haakse bocht naar links en zodra u onder de brug door bent, neemt u de eerste weg links, de Spoordijk. Deze weg volgt u recht door, totdat u in een bocht naar rechts, rechts de Wichenburgshelaan in kunt gaan. U rijdt vervolgens rechtdoor door de woonwijk. Op een gegeven moment ziet u aan uw rechterhand de Spar en als u de Spar aan uw rechterhand passeert, ziet u vervolgens rechts ons restaurant liggen. U treft parkeerplaatsen eveneens aan uw rechterhand.

Vanaf de Lange Uitweg / Tull en ’t Waal
Komend vanaf de Lange Uitweg rijdt u door tot de rotonde. Op de rotonde neemt u de tweede afslag en vervolgens neemt u direct de eerste afslag rechts. U rijdt nu op de Korte Uitweg. U rijdt vervolgens rechtdoor en gaat op de T-splitsing rechtsaf, de Spoordijk in. Deze weg volgt u recht door, totdat u in een bocht naar rechts, rechts de Wichenburgshelaan in kunt gaan. U rijdt vervolgens rechtdoor door de woonwijk. Op een gegeven moment ziet u aan uw rechterhand de Spar en als u de Spar aan uw rechterhand passeert, ziet u vervolgens rechts ons restaurant liggen. U treft parkeerplaatsen eveneens aan uw rechterhand.

U kunt ook altijd even contact met ons opnemen.

Terug-naar-nieuws-knop