Kerst 2015
16 december 2015
vernieuwd_menu
Nieuwe gerechten!
10 februari 2016
Leukste Restaurant 2015

Op maandagavond 11 januari 2016 heeft de feestelijke Award Uitreiking plaats gevonden van de Verkiezing van het Leukste Restaurant van 2015 in het fascinerende CORPUS Congress Centre. Wij vielen maar liefst twee keer in de prijzen: winnaar van het leukste restaurant van de Gemeente Houten en tweede tijdens de Award Uitreiking van het leukste restaurant van de provincie Utrecht.

Stemprocedure
Tussen 5 oktober en 10 november 2015 werden de stemmen uitgebracht voor deze verkiezing aan de restaurants die zich hiervoor hadden opgegeven. De stemmers konden bij het uitbrengen van de stem rapportcijfers geven voor gezelligheid, service, prijs-/kwaliteitsverhouding en persoonlijke benadering. In iedere gemeente waren er na 9 november jl. twee winnaars: het restaurant met het hoogste gemiddelde cijfer en het restaurant met het meeste aantal stemmen. Daarbij werd ook op basis van deze scores een top 3 bekend gemaakt per provincie en uiteindelijk de landelijke top 3. Op maandagavond 11 januari jl. vond de feestelijke Award Uitreiking plaats van deze verkiezing.

In de prijzen
We moeten het 1-jarig jubileum nog vieren, maar deze titel hebben we alvast binnen. Met 141 stemmen en een gemiddeld cijfer van een 9,3 is Jonkheer De Ram zowel op basis van het meeste aantal stemmen en het hoogste gemiddelde rapportcijfer winnaar geworden van het leukste restaurant van de Gemeente Houten. En binnen de provincie Utrecht is De Ram geëindigd op de 2e plaats met een verschil van 7 stemmen en 0,2 minder als rapportcijfer ten opzichte van de nummer 1 van de provincie.

‘Een geweldig resultaat’
Jeroen Stokman was met zijn team aanwezig tijdens de Award Uitreiking. ‘Als beginnend restaurant zijn we dan ook geweldig trots op dit resultaat. We zijn nog geen jaar bezig en mogen ons nu al het leukste restaurant van de gemeente Houten noemen en 2e van de provincie Utrecht. We zullen ons hiervoor in de toekomst ook hard blijven maken. We blijven ons uiterste best doen om onze gasten keer op keer te verrassen met heerlijk eten en een aangenaam verblijf’, aldus Jeroen Stokman.

Terug-naar-nieuws-knop