Ook in het najaar theatermenu’s!
30 mei 2016
bok-avond-fb-post
BOK avond
21 oktober 2016
reserveer-nu-kwf-dining-auction-2016

DE RAM KLEURT OPNIEUW ROZE IN OKTOBER EN STAAT OP TEGEN BORSTKANKER!

Net als vorig jaar zal Restaurant Jonkheer De Ram in oktober weer in het teken staan van het KWF Kankerfonds ten behoeve van borstkankeronderzoek!

Bijna iedereen kent wel iemand die te maken heeft (gehad) met deze vreselijke ziekte. Een familielid, een vriend, buur of kennis. Of misschien is het jezelf wel overkomen… Om deze ziekte de wereld uit te bannen is nog meer onderzoek nodig. En onderzoek kost geld! Daarom staat De Ram wederom op tegen borstkanker!

En dat doen we in de vorm van een geweldige benefietavond op vrijdag 21 oktober. Je kunt je aanmelden voor een heerlijk “roze” 3-gangendiner en aansluitend een grootse veiling met allerlei fantastische items! Alle opbrengsten zullen worden gedoneerd aan het KWF Kankerfonds.

Afgelopen zaterdag tijdens de huldiging van Robin de Kruijf & Jan-Willem van Schip is er al een aanzetje gemaakt met de veiling want er is een hele mooie opbrengst opgehaald voor de gesigneerde shirts van beide Olympiërs. We willen de organisatie van de huldiging alvast heel hartelijk danken!

Wat is de bedoeling van onze benefietavond?

In de zaal kun je plaatsnemen aan gezellige aanschuiftafels, want hoe meer zielen; hoe meer opbrengst voor het KWF! Tussen de gangen door worden er lootjes verkocht waarmee je prachtige prijzen kunt winnen. En natuurlijk als klapper van de avond is er een spectaculaire veiling met geweldige items!

De veilingitems worden binnenkort op de site gezet in onze ‘veilingwinkel’, zodat je van te voren online kunt bieden op de aangeboden veilingstukken. Op de avond zelf is er nog gelegenheid om hoger te bieden en daarna wordt er door onze veilingmeester een eindbod geslagen.

Mocht je helaas niet in de gelegenheid zijn deze avond bij te wonen, maar heb je wel je pijlen gericht op één of meerdere veilingstukken, dan mag je gewoon meebieden op de site. Wanneer er meer belangstellenden zijn, word je wellicht op die avond door ons gebeld met de vraag of je jouw bod nog wilt ophogen. Kortom: de online veiling is er dus voor iedereen!

Houdt vrijdagavond 21 oktober vrij in je agenda en meld je binnenkort aan via onze website www.jonkheer-deram.nl (informatie volgt nog wanneer de aanmelding start via de site)

Kosten: € 37,50 p.p. voor het 3-gangen diner, vooraf te betalen via de site (exclusief drankjes en verdere uitgaven).

Let op: vol = vol, leeftijd 18+

Binnenkort zal er meer informatie komen te staan op onze site met betrekking tot de veiling.

Houdt dit dus goed in de gaten!

HELAAS! Wij zijn uitverkocht!

PS: Wanneer je niet in de gelegenheid bent om te komen, maar wil je wel je steentje bijdragen?

Dan mag je altijd gezellig een hapje komen eten in ons restaurant. Gedurende de maand oktober zullen we alle fooien welke wij mogen ontvangen doneren aan het KWF Kankerfonds.

WIJ STAAN OP TEGEN BORSTKANKER!

TEAM JONKHEER DE RAM

Terug-naar-events-knop