Nieuw: theatermenu!
3 maart 2016
Goede PR Dé Linieloop
9 mei 2016
Linieloop-2016-activiteit-afbeeldingen-Website

Dé Linieloop: Stap en Hap heeft reeds plaats gevonden. Inschrijven is niet meer mogelijk!

Op zondag 12 juni aanstaande vindt de eerste editie plaats van ‘De Linieloop: stap en hap’. Een loop waarbij de nadruk wordt gelegd op gezelligheid. We bieden wandelaars en hardlopers de mogelijkheid om volop te genieten van ons mooie dorp. Deze loop kent dan ook geen officieel startschot en ook de tijdwaarneming zal hier ontbreken! Wandelaars kunnen een uitgezette route in Schalkwijk lopen van ongeveer 1,5 uur. Voor de hardlopers worden er drie routes tussen de vier en tien kilometer uitgezet, die onderling te combineren zijn.  De Ram is bij elke route het begin en het eindpunt. Bij De Ram is tevens een drink- en fruitpost aanwezig. Sta je op het punt om te beginnen met hardlopen, dan nodigen wij je ook graag uit om mee te doen. Onder deskundige begeleiding kun je je (eerste) hardloopkilometers maken. En hoe meer publiek hoe meer gezelligheid! En uiteraard komt de innerlijke mens niets te kort.

Programma
10.00 – ontvangst deelnemers met koffie/thee en iets lekkers bij De Ram
vanaf 10.30 – opening
vanaf 10.35 – gefasseerde start wandelaars
vanaf 10.50 – gezamenlijke warming-up hardlopers
vanaf 11.00 – gefasseerde start hardlopers
vanaf 12.00 – gefasseerde lunch deelnemers

De kosten voor deelnemende wandelaars en hardlopers bedragen € 15,- per persoon. Dit is inclusief inschrijving, koffie/thee en iets lekkers, lunch en gebruik van de drank- en fruitpost onderweg.

Wil je deelnemen aan De Linieloop, schrijf je dan in door middel van het inschrijfformulier. Je kunt via Ideal direct je betaling voldoen. Uiterlijk een week van te voren ontvang je aanvullende informatie van ons. Om het gezellig te kunnen houden is er beperkte ruimte voor deelname. Wees er dus op tijd bij!

We zien jouw gezelligheid graag tegemoet en natuurlijk een enthousiast publiek.

Terug-naar-events-knop

visual_Lions
Dé Linieloop: stap en hap wordt mede mogelijk gemaakt door Lions Houten