Fijne kerstdagen en een RAMGOED 2019
18 december 2018
Waterlinie fiets-experience
25 maart 2019
Yes, de Linieloop gaat dit jaar weer van start! Dit keer is het de derde editie en vind plaats op zondag 30 juni, natuurlijk in Schalkwijk!

Een indrukwekkende en zeer sportieve loop waarbij het vooral ook enorm gezellig is. Hier hoort dan ook geen officiële tijdswaarneming bij. Zoals voorgaande jaren bieden we wandelaars, hardlopers en ook hun kinderen de mogelijkheid om met volle teugen te kunnen genieten van het prachtige Schalkwijk (gem. Houten) en de mooie omgeving.

Wil je graag hardlopen, maar je hebt nog geen ervaring? Soezenzo bied je hiervoor de uitkomst! Hier wordt je namelijk binnen 12 weken klaar gestoomd onder professionele begeleiding om uiteindelijk die 5 of 10 km op jouw naam te zetten!

Doe nu ook mee met je collega's! Schrijf je in als bedrijfsteam en daag je collega's uit voor een sportieve en gezellige dag! (een team van minimaal vijf collega's)

Het begin- en eindpunt van de Linieloop bevindt zicht natuurlijk weer bij Restaurant Jonkheer De Ram. Bij aanvang krijg je van ons weer een lekker kopje koffie/thee en iets lekkers. Na afloop serveren wij jullie ook een heerlijke de lunch. Het gaat niet alleen om het presteren! Bij Jonkheer de Ram word ook de innerlijke mens goed verzorgd. En vanaf ons terras kun je perfect relaxen en de kinderen aanmoedigen tijdens hun Urban Kidsrun!

Meld je aan! Hoe meer publiek hoe gezelliger het is!

Meld je aan