OVER DE RAM
OVER DE RAM

Het restaurant is een prachtig monumentaal pand uit 1788. Het bestaande pand is van top tot teen gerenoveerd, waarbij het nieuwe pand, inclusief kelder, in bijpassende stijl is aangebouwd. Ruwe, degelijke materialen met een robuuste uitstraling in combinatie met warme en sfeervolle attributen zorgen voor een bijzondere ervaring. Op het terras kun je volop genieten van de dorpse kern, de landelijk ligging en het buitenleven.


Ons restaurant is een prachtig monumentaal pand uit 1788. Het bestaande pand is van top tot teen gerenoveerd, waarbij het nieuwe pand, inclusief kelder, in bijpassende stijl is aangebouwd. Ruwe, degelijke materialen met een robuuste uitstraling in combinatie met warme en sfeervolle attributen zorgen voor een bijzondere ervaring. Op ons terras kunt u volop genieten van de dorpse kern, de landelijk ligging en het buitenleven.

Jeroen Stokman

De drijvende kracht en eigenaar van het restaurant. Ruim 30 jaar ervaring in het slagersvak, waarvan 18 jaar als mede-eigenaar van een Keurslagerij in Houten. De passie voor dit vak zal je dan ook niet ontgaan in het restaurant. Met zijn frisse kijk op horeca en kennis en kunde van ondernemerschap zal hij je keer op keer weten te verrassen.



Jeroen Stokman



De drijvende kracht en eigenaar van het restaurant. Ruim 30 jaar ervaring in het slagersvak, waarvan 18 jaar als mede-eigenaar van een Keurslagerij in Houten. De passie voor dit vak zal u dan ook niet ontgaan in het restaurant. Met zijn frisse kijk op horeca en kennis en kunde van ondernemerschap zal hij u keer op keer weten te verrassen.






Persoonlijk en betrokken personeel dat kun je uiteraard bij ons verwachten. Maar er is nog meer:
liefde voor het vak, een passie voor lekker eten en een tomeloze inzet zijn de drijfveren die ons er elke dag toe doen bewegen om voor je al het lekkers op tafel te zetten. Wij verwelkomen je graag!



Persoonlijk en betrokken personeel dat kun je uiteraard bij ons verwachten. Maar er is nog meer:
liefde voor het vak, een passie voor lekker eten en een tomeloze inzet zijn de drijfveren die ons er elke dag toe doen bewegen om voor je al het lekkers op tafel te zetten. Wij verwelkomen je graag!


Gastheer
Rutger


Chefkok
Johan


Gastvrouw
Lydia


SousChef
Tim


Gastvrouw
Marlies












Vanaf 1886 blijft familie De Valk het café drie generaties lang uitbaten. In 1939 koopt Kees de Valk het pand uit de boedel van weduwe Wttewaall. In 1953 wordt zijn zoon Harry caféhouder. Vanaf 1978 tot 2008 zijn er zeven andere uitbaters geweest. De bekendste pachter was de Amsterdamse volkszanger André Hazes, die het café eind jaren ’70 voor een korte periode huurde. Sinds 2008 is het pand in handen van Lourens en Jan de Kruijf.
PROEF DE SFEER!
PROEF DE SFEER!
Reserveer nu
