Nieuwste biermenu!
16 september 2015
jdr-zonnebloem
Ladies Fair 31/10
26 september 2015

De maand oktober staat bij ons in het teken van ‘Sta op tegen borstkanker’. Als restaurant willen we ons steentje bijdragen voor dit goede doel. Vandaar dat we een leuk aantal acties hebben bedacht om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding dat specifiek ten goede komt aan borstonderzoek.

Tijdens deze maand worden alle fooien die we ontvangen apart gehouden en aan het goede doel geschonken. Ook bieden we in samenwerking met Petra van Leeuwen van Leeuw Design prachtige passende armbanden aan. Deze armbanden zijn de hele maand te koop bij het Restaurant, Frituur De Linie en bij Leeuw Design. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat ook naar het goede doel.

Speciaal voor de dames serveren we in oktober het Ladies Menu. Onze kok heeft een speciaal menu samengesteld. Dames, laat je dan ook verrassen!

En als klap op de vuurpijl vindt op zaterdag 31 oktober de Ladies Fair plaats. Een super leuke avond waarbij allerlei activiteiten op het gebied van fashion, beauty en lifestyle plaatsvinden. Uiteraard gaan ook de opbrengsten van deze avond naar KWF kankerbestrijding.

Sta ook op tegen kanker en doneer!

Terug-naar-nieuws-knop