Gezocht – bedienend personeel
18 april 2018
JDR-Speak-Easy-compilatie-web
Psssst… was jij erbij?? SpeakEasy event 2018
30 november 2018
Jonkheer De Ram gaat weer los met een NIEUW & EXCLUSIEF evenement wat in het teken staat van KWF Kankerbestrijding. We gaan weer ons best doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor meer onderzoek en medicatie voor deze oneerlijke ziekte. En daarvoor hebben we jullie hulp nodig!!!

Houdt zaterdag 27 oktober vrij in je agenda.
Deze avond wordt Jonkheer De Ram helemaal omgetoverd tot SPEAKEASY BAR.
"De speakeasy bars zijn ontstaan tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten, in de jaren 1920 tot 1933. Tijdens deze periode was transport, productie en verkoop van alcoholische drank illegaal. Een speakeasy is een geheime bar waar de drank rijkelijk vloeit. Ze zitten verstopt achter boekenkasten, in barbershops, winkels en kelders, om zo onvindbaar te zijn voor ongenodigden."
Jullie zullen je verplaatsen naar de nostalgie van The Roaring Twenties en The Great Gatsby. Met een beetje fantasie kun je wel bedenken hoe we de avond gaan invullen. Dus meld je nu aan via onze site om zeker te zijn van deelname aan deze mysterieuze beleving. Wacht niet te lang, want dit exclusieve event wil je niet missen!
 

Het is niet meer mogelijk tickets te bestellen

Ter plaatse zijn muntjes verkrijgbaar voor hapjes, drankjes en andere spannende activiteiten. Het merendeel van de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding, dus steun ons initiatief!!!