JDR Forte Festival 1 juli 2017
Forte Festival 1 juli 2017
15 juni 2017
JDR Linieloop 2017
Dé Linieloop 2017 impressie
3 juli 2017
Gezellig met elkaar aan lange tafels, genieten van een bijzonder stuk vlees. Klinkt dit jou als muziek in de oren, kom dan naar onze Sunday Roast. Een typische Britse traditie waarbij families zondagmiddag een stevige maaltijd nuttigen met daarbij speciale aandacht voor overheerlijk geroosterd vlees.

Elke tweede en laatste zondag van de maand ben je vanaf 17.00 uur welkom in ’t Backhuys. Lange tafels staan gedekt voor je klaar en aanschuiven maar. Samen met jouw familie, vrienden of alleen meng je je bij de andere eters. Als je als groep reserveert, kom je gezamenlijk binnen en zorgen wij ervoor dat je bij elkaar aan tafel komt te zitten. Vanaf 17.30 uur starten we met een voorafje om vervolgens je niet langer te laten wachten op het hoofdgerecht. Afwisselend zal een bijzonder stuk vlees de hoofdrol vervullen. Uiteraard serveren we aan tafel ook nog een nagerecht. Rond 20.00 uur ga je met een goed gevulde buik en een smakelijke ervaring rijker huiswaarts. Of nog even gezellig nagenieten aan onze bar in het restaurant.

Reserveer op tijd Wil je deze traditie ook eens meemaken? Neem dan telefonisch contact met ons. Je kunt ons bereiken op 030 - 636 8583.

De kosten voor de Sunday Roast bedragen € 27,50 voor de drie gangen. De genuttigde drankjes komen hier uiteraard apart bij. Indien je als groep reserveert wordt door middel van een groepsnummer de totale rekening bijgehouden. Net zo handig! Wacht niet te lang en geniet van deze overheerlijke traditie van onze overburen!