Koud vooraf
Jonkheer's Carpaccio (M)Van de lende met notenpesto en Parmezaanse kaas |
€ 12,75 |
Huisgerookte KiprolladeMet Kerriemayo en pistache crumble |
€ 8,95 |
Salade Caprese (V)Met buffel mozzarella, basilicum en rucola |
€ 8,95 |
Huisgemaakte rosbiefGeserveerd met waldorfsalade |
€ 8,75 |
Warm vooraf
Tomatensoep (G)Met basilicumroom |
€ 4,40 |
KomkommersoepMet gerookte zalm |
€ 4,75 |
Pulled Pork van LivarVan het Livar-varken met coleslaw en koude mosterd saus |
€ 8,95 |
In Knoflook gebakken Gamba’sMet ceviche van courgette en chilli dip |
€ 11,25 |
Vleesgerechten
Simmentaler Entrecote [250 gr.]Met roomcognacsaus |
€ 23,95 |
Zacht gegaard BuikspekMet sojasiroop |
€ 19,25 |
Brandmerksteak [225 gr.]Picanha steak met een saus van rode wijn en sjalotjes |
€ 22,25 |
Zwitserse Kip cordon blueMet Bündnerfleisch, gruyère en roomsaus |
€ 18,75 |
Angus zijlende [225 gr.]Met truffelsaus |
€ 23,75 |
The dish without meat or Fish (V)Groene asperges met roerbak van witte kool en gepofte aardappel |
€ 16,75 |
Visgerechten
WijtingfiletMet oven tomaatjes en mosterdsaus |
€ 19,75 |
Gebakken zalmfiletMet tuinkruidesaus en couscous |
€ 21,45 |
Dessert
Mango bavaroiseMet Cointreau saus |
€ 5,25 |
Dame BlancheKlassiek vanille-ijs met chocoladesaus |
€ 6,50 |
Coupe Rood fruitMet yoghurtijs |
€ 6,50 |
BrownieMet karamelijs |
€ 5,95 |
Afterdinner Cappuccino (G)Cappuccino met stukje Utregse spoorpunt, bonbon en een neusje |
€ 6,25 |
Kaasplankje4 Soorten kaas met noten en appelstroop |
€ 9,40 |
